
Addendum 1 - Questions and Response 
Question 1:  

If we provide all the information requested in Section C: Proposal Offer Form, in 
the body of the written proposal, do we also need to also provide that information 
additionally in the table format you have laid out in the RFP? For example, we 
describe relevant experiences and references in project pages with graphics, but 
should we also fill out the information on page 10 of the RFP, even if all the 
elements of that page are addressed within the body of text? If yes, do all 
subcontractors need to fill out Section C in its entirety as well? 

Answer 1:  

Section C: Proposal Offer Form should be filled out, in addition to any other proposal materials you may 
wish to provide, even if the information in the Proposal Offer Form is covered within your other 
materials.  You may address the items in the Proposal Offer Form by explicitly referring to certain 
sections of your other proposal materials, if you wish.  
 
Subcontractor information relevant to the Proposal Offer Form should be included in your answers to 
the Proposal Offer Form. Your submission does not have to include a separate Proposal Offer Form for 
each subcontractor; you may include all contractor information in one response to each section of the 
Proposal Offer Form. For example, a response to the Table in Section 5 of the Proposal Offer Form can 
include the main respondent and all subcontractor employees in the one table.  
 


